Saturday, 4 June 2011

GA : saya nak fm ni


Sejak akhir2 ni minat nak join CGL ni memang ke laut je semedang,tapi bila hadiah yang di tawarkan FM,ya rajinkan diri gak,peminat FM tegar ni,mana boleh di pisahkan dgn FM kan...

so tanpa membuang masa korang nak baca,korang semua jomla join...

3 ketol fm sabah & 1 kad suncrise KFC untuk dimenangi

Sesiapa berminat bloeh la join....tarikh tamat 30/6/2011...seperti biasa ya join sebab hadiahnyer FM,sangat suka......


so kalau korang nak join ada syarat2 nyer di sini.....

Good Luck untuk Nana sefamiLy......

Sapa Nak FM dari Kuching,Sarawak???

Salam.....

kalau korang sudi jom join GA ni.....ya memang peminat setia FM...so wajibla join...

Ni ya copy dr blog penganjur...


Senang je, buat simple entry,
pastu tinggal komen.
Nak follow,alhamdulillah,
tanak pun takpe.
Kalau rajin nak tag pun alhamdulillah,
tak rajin pun takpe.

So Bermula hari ini

15/5/2011 sampai 10/6/2011

sapa-sapa pun boleh masuk.
3 FM untuk di grab.
Kalau lebih 50 org,ada hadiah istimewa untuk org ke 50
Cam biasa pemenang Random yeee

Saturday, 19 February 2011

1st Giveaway Sayangku Faish


nak join sini....

tag 
mz 

Nak Free Bag From Mama Liza??



ya teka jumlahnyer......14 

MY SLEEPING ANGEL CONTEST



hadiah pertama bakul berlipat...


hadiah ke2 n ke3...sebuah kerusi lipat 


3 hadiah saguhati...sticker dinding yang cantik....

time gambar ni di ambil ya n en suami siap2 nak kuar g makan,kami cari2 la sara...rupa2nya sara dah tido kt sini......sara kalau tido macam2 gaya di buatnyer...tapi ni la yang paling pelik sekali cara sara tido..... 

tag : 
mamlyna
tiefazatie
zura merry go round
chugie
kak zeffa norasmara 
 

AREPNAKBEBEL first giveaway



tag :

zura merry go round
mekchu
tiefazatie
nana 

SmileY BaggY GiveawaY


join,,klik...

tag 

mamalyna
tiefazatie
mekchu
chugie
zura merry go round 

Posing With Ur Love One - Giveaway




 I love sara so so much...

sara anak ya yang ya tungu selama setahun baru di sahkan prgnant...untuk adik sara pun lama gak baru dapat....insyaallah due date untuk adik sara 26/9/2011...semoga di permudahkan semua urusan....amin....

CONTEST MATA BULAT




 bolat tak mata sara ni......?

tag 

kak zeffa nor asmara
mamlyna
tiefazatie

Contest Tiket Wayang dari Blogger Shakiddo



jawapan A : RM 130
jawapan C : RM 150

sponsor oleh....

My comel Tido COntest



sara ni kalau dah penat sangat mana2 pun dia akan tido...

Nama Anda: Nur Khailia Binti Kamal 
Nama Kanak-Kanak & Umur: Nur Alya Maisarah Binti Mohd Hafiz&3 tahun 5 bulan...

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu



hadiah kipas ini....


 comel je kan kipas ni..... 

Cute Baby Style Contest

ya join...korang nak join klik sini....


ni pic sara.....ada style tak...?

nama anak : Nur Alya Maisarah Binti Mohd Hafiz
 umur : 3 tahun 5 bulan
tarikh lahir: 27/9/2011
nama ibu : Nur Khailia Binti Kamal

Teka Makanan Giveaway


nak join klik here...

ya teka durian n sushi 

CAPTURE THE MOMENT CONTEST.


nak join klik sini...


gambar di ambil secara tak sengaja olen adik ya...ya sangat suka pic ni...harap2 ada rezeki untuk menang....amin.....

tag 

tiefazatie
zeffa nor asmara
mamalyna 

PhotoGeDiks Contest..


nak join klik je...

gambar yang di pertandingkan.....


dalam banyak2 gambar,gambar ni la yang ya rasa paling gedik sekali,dgn aksi molut moncung n memek muka yang ala2 gedik sangat2.....harap2 ada rezeki untuk dipilih dalam Miss PhotoGeDikS ni.....

tag 
mamalyna
Reen Azreen
Zefa NorAsmara