Monday, 29 November 2010

OUR FIRST LUCKY DRAW


hadiah ada 12 n tarikh tutup pun 12.12.2010...

mari la pakat ramai2 join lucky draw ni yer

untuk keterangan yg lebih terperinci 

tengoklah DI SINI.....

Thursday, 25 November 2010

Wednesday, 24 November 2010

fantaghirolynn Giveaway



satu pemenang sahaja akan dipilih!
Tarikh tutup 14 December 2010 jam 3.13pm (waktu aliya dilahirkan)

so mari la join sekarang....klik HERE....

Tuesday, 23 November 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE


ya nak join lucky draw ni...besrnyer la kan kalu menang...hehehehhe


ya tag 

syida gorges
nana
mamalyna
tiefazatie

Contest Teka Kereta


poning gak kepala ya ni...dok pusing sana,dok tengok2,dok tenung2 keta apa la agaknyer ni yer......

hentam saja la labu......ya teka PERODUA MYVI

nak join klikkkkkk siniiii....

id followers fizalya82 

LITTLE FINGERS Personal Calender Giveaway 2010

Salam semua....ya ni dah di Tag oleh chugie n di jemput sendiri oleh puan penganjur untuk join Giveaway ni....Best sangat sebab eb yg akan design kan calander ni....


cantikkan calender ni.....bertuahnyer la kalau ya yg dapat...suka sangat la suka......

gambar yg jadi pilihan hati idaman kalbu untuk dipertandingkan


gambar dengan anak ya maisarah


gambar dengan en suami...

date yg ya nak letak
date birthday en suami : 02/01
date birthday ya : 14/03
date anak ya Sara : 27/09/
date anniversary : 17/12/2005

yg nak join Klik sini....

ya tag

nana
mamalyna
mekchu
eynda
syida gorjes 
ibu arifa 

Wednesday, 17 November 2010

~1st GA Bahagia Ku Di Sini a.k.a Fieza79~


ya nak join sebab hadiahnyer FM kan....heheheh.....mesti la wajib join...ya kan peminat Fm

korang pun mesti nak join gak kan


tag mekchu la,sb mekchu pun suka FM kan.... 

sape nak FM Fraser Hill?

ya memang minat FM ni...so ya nak try join la....